Web Analytics Made Easy - Statcounter

جشنواره معرفی برترین شرکت‌های پارک فناوری پردیس و هجدهمین اجلاس سالیانه آن با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهور برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری برنا استان تهران؛ مهدی صفاری‌نیا رییس پارک فناوری پردیس در هجدهمین اجلاس سالیانه پارک فناوری پردیس گفت: سال گذشته توسعه چشم گیری در توسعه خدمات عمومی در پارک داشتیم و دفتر خدمات مالکیت معنوی نیز به تازگی در پارک مستقر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رئیس پارک فناوری پردیس همچنین افزود: با افتتاح فضای اشتراکی کوآپ در سال گذشته آماده ارائه خدمات به تیم‌ها هستیم  حتی یک نفر فریلنسر هم می‌تواند در کوآپ فضای مخصوص به خود را داشته باشد.

همچنین محسن دهنوی، رئیس فراکسیون اقتصاد دانش‌بنیان مجلس شورای اسلامی که در این مراسم حضور داشت، گفت: پارک فناوری پردیس، مصداق "خاک را به هنر کیمیا کنیم" است.

وی تصریح کرد: پارک فناوری پردیس، به نوعی نماینده و پیشرو دیگر پارک‌های علم و فناوری کشور است. بنابراین می‌تواند در حوزه رفع موانع قانونی در این حوزه نقش‌آفرین باشد.

به گزارش خبرنگار برنا در این مراسم از 8 شرکت در جشنواره برترین‌ شرکت‌های پارک به عنوان برگزیده با حضور مسئولین تقدیر و تشکر شد.

در همین رابطه مدیر کل نظارت وارزیابی پارک«محسن علی اکبریان» مدیر کل نظارت و ارزیابی واحدهای فناور پارک فناوری پردیس از انتخاب 6 شرکت مستقر در پارک فناوری پردیس و 2 شرکت مستقر در مرکز رشد فناوری نخبگان به عنوان برگزیدگان جشنواره برترین شرکت‌های پارک، خبر داد.

و گفت : طبق سیاق چند سال گذشته برگزیدگان جشنواره برترین شرکت‌های پارک فناوری نیز در این اجلاس معرفی شده و مورد تقدیر قرار گرفتند.

وی افزود: سال گذشته اعلام کرده بودیم که در طول سال هم شرکت‌ها می‌توانند برای بارگذاری مدارک خود به سامانه مراجعه کنند. اما با تغییر سامانه مذکور به سامانه یکپارچه خدمات پارک، تمامی فرم‌ها و فرآیندها وارد این سامانه جدید شد. امسال برای اولین بار از این سامانه استفاد کردیم. به همین دلیل علی‌رغم برنامه‌ریزی ما امسال نیز شرکت‌ها تنها یک ماه برای ارسال مدارک و مستندات خود فرصت داشتند.

علی‌اکبریان در مورد شاخص‌های ارزیابی شرکت‌ها در این جشنواره اظهار داشت: هر سال فعالیت سالیانه شرکت‌ها در 9 سرفصل سنجیده می‌شود. برای اینکه تکمیل فرم‌ها برای شرکت‌ها راحت‌تر باشد، بخشی از فرم‌ها را تجمیع و تعداد آنها را کاهش دادیم. امسال شرکتها باید حدود 26 فرم را پر می‌کردند که سال گذشته عدد آن 46 بود.

وی افزود: 9 سر فصل ارزیابی شرکت‌ها عبارتند از «صادرات محصولات و خدمات فناورانه»، «همکاری با طرف‌‌های خارجی»، «همکاری با دانشگاه‌ها و مراکزهای پژوهشی»، «توسعه‌ اقتصادی»،«هم‌افزایی بین شرکت‌‌ها در مجموعه داخل پارک»، «تولید و توسعه‌ فناوری» و «ارتقا و توسعه‌ سازمانی» و «مسئولیت اجتماعی» هستند. یک شرکت هم به عنوان برترین شرکت فناور پارک انتخاب می‌شود. این شرکت باید در تمامی شاخص‌های ذکر شده توسعه متوازن داشته باشد.

مدیر کل نظارت و ارزیابی پارک فناوری در مورد میزان مشارکت شرکت‌ها در جشنواره امسال، اظهارداشت: سال گذشته حدود 98 درصد مشارکت داشتیم. اما امسال میزان مشارکت حدود 60 درصد بود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پارک فناوری پردیس پارک فناوری پردیس شرکت های پارک برترین شرکت سال گذشته شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۳۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محصولات لبنی صدرنشین صادرات صنایع غذایی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، اطلاعات منتشر شده از سوی اتاق بازرگانی ایران نشان می‌دهد صادرات صنایع غذایی در سال گذشته حدود ۱۴ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش داشته و به بیش از ۱.۸۱ میلیارد دلار رسیده است.

به طور کلی صادرات صنایع غذایی در پنج سال گذشته نوساناتی داشته و صادرات این صنعت در سال‌های ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ به ترتیب حدود ۱.۵۴، ۱.۵۰، ۱.۶۶، ۱.۵۸ و ۱.۸۱ میلیارد دلار بوده و متوسط قیمت صادراتی هر تن محصولات صنایع غذایی در سال‌های یاد شده به ترتیب ۱۱۳۶، ۸۷۵، ۹۶۲، ۱۰۱۵ و ۹۶۲ دلار محاسبه شده است.

در بخش دیگری از این گزارش به اقلام عمده صادراتی در حوزه صنایع غذایی در سال گذشته پرداخته شده که نشان می‌دهد بیشترین صادرات در این بخش مربوط به محصولات لبنی بوده و طی مدت یاد شده ۵۵۱ هزار تن محصولات لبنی به ارزش ۷۳۳ میلیون دلار از کشور صادر شده است.

در رتبه بعدی رب گوجه فرنگی و آبمیوه و کمپوت قرار دارد که ارزش صادرات آنها در سال گذشته به ترتیب ۱۴۵ و ۱۲۶ میلیون دلار بوده است.

انواع مخمر‌های غذایی، کاکائو و فرآورده‌های آنها و انواع نان هم کمترین صادرات را در بین محصولات غذایی در سال گذشته به خود اختصاص داده‌اند به طوری‌که صادرات سه گروه یاد شده در سال ۱۴۰۲ به ترتیب ۴۱، ۴۹ و ۸۰ میلیون دلار بوده است.



بنابر اعلام ابوالحسن خلیلی، رییس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران، صادرات صنایع غذایی جهان در سال ۲۰۲۳ بالغ بر ۷۰۰ میلیارد دلار اعلام شده و نسبت صادرات صنایع غذایی ایران در این سال در مقایسه با صادرات صنایع غذایی در جهان، ۰.۳ درصد بوده است.

همچنین صنایع غذایی سهم ۳.۷ درصدی از تولید ناخالص داخلی و سهم ۱۸ درصدی از کل اشتغال صنعتی را دارد، سهم صنایع غذایی از ارزش‌افزوده بخش صنعت نیز حدود ۱۱ درصد و سهم صادرات آن ۳.۷ درصد از کل صادرات صنایع است. از سوی دیگر در حال حاضر ۸۳۰۰ واحد صنعتی ثبت شده با اشتغال ۳۶۱ هزار نفر و تولید ۴۰ میلیون تن فرآورده غذایی در کشور فعال هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • محصولات لبنی صدرنشین صادرات صنایع غذایی
  • پارک فناوری پردیس به زودی بهشت نوآوران آسیا خواهد شد
  • خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • مدیریت و تبادل فناوری، مهم‌ترین هدف فن بازار ملی ایران است
  • ایجاد شهرک مسکونی نخبگان در کلاس جهانی
  • شهرک مسکونی نخبگان پردیس رونمایی می‌شود
  • معرفی شاخص های کلیدی برای سنجش اکوسیستم فناوری و نوآوری
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور